Mere fedt, tak (meget mere)

Mere fedt, tak (meget mere)

april 7, 2018 Slået fra Af Redaktionen

Hudens tidstand er en god indikator for, om du får nok fedt i kosten… En tør hud er derfor et tegn på, at du skal skrue op for det sunde fedt.. Min hud er blevet lidt tør – selvom jeg passer min fiskeolie morgen og aften OG får min daglige håndfuld mandler… – men der må skulle mere til??

Kokosolie en ufattelig god kanditat til sundt fedt… Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at spise kokosolie. Det siges at kunne sætte gang i vægttabet, regulere stofskiftet og hjælpe fordøjelsen. Derover kan du bruge kokosolie i din kropspleje – men mere om det i et andet indlæg.. I dette indlæg skal det dreje sig om hvordan du allerede fra morgenstunden kan indtage kokosolien på en lækker og måske lidt alternativ måde – i morgenkaffen… Ja jeg ved det. Det lyder fed og ulækkert – men jeg vil anbefale jer at give det en chance. Faktisk er kokosolie i kaffen ikke noget jeg har opfundet. Nogle starter dagen med en fuldfed “Bulletproof Kaffe” – som morgenmad…

Mange af jer kender sikkert godt til Buttetproof Kaffe – men til de der ikke gør, kan jeg fortælle, at det er en stærk kop kaffe – tilsat smør OG kokosolie. Gerne blendet….  En drik som er kendt blandt folk som følger RAW, Paleo, LCHF etc etc.

Ærligt har jeg kun prøvet den en enkelt gang og det er godt et års tid siden…(da var jeg ikke fan – men jeg indledte mig også med en udvidet udgave der også indeholdte æg for at tilføje protein…  (det var en barsk debut…. )

Nu får den en chance igen, pga fordelene..

Derfor… som stille og en meget succesfuld start…. Min alm morgenkaffe med økologisk fløde OG så har jeg så stille bevæget mig fra en smule kokosolie op til nu, at kunne klare EN HEL SPSK kokosolie….  Jeg tror snart, at jeg er klar på næste step i forsøget – der vil derfor helt sikkert komme en ægte Bulletproof Kaffe på Bloggen om ikke så længe.

Som bonus kan jeg tilføje, at den fede olie som ligger i overfladen automatisk bliver påført dine læber – så lidt kropspleje kom der alligevel   om du vil det eller ej lækkert