Grønne initiativer

Her på siden kan du læse lidt om nogle af de gode grønne initiativer der findes i landet – vi anbefaler du støtter op.

Plus 10 – Bæredygtig forbrug

Aalborgplus10.dk er ved at skabe en forbrugsguide med fokus på hvordan vi får et mere bæredygtigt forhold til vores forbrug. Erfaringen er at mange ønsker at leve mere bæredygtig, men de mangler viden omkring hvad de reelt kan gøre.

Miljøvenlig Pakning 

Miljøvenlig Pakning projektet er startet på baggrund af et samarbejde mellem flere virksomheder, der alle synes det er vigtigt at vi passer på klodens ressourcer. ALBE Emballage A/S og Dania Emballage, som står i spidsen for projektet, har mange års erfaring inden for rådgivning og salg af emballage og gør en ære ud af at rådgive om miljøvenlig emballering og pakning – deraf kommer visionen til dette projekt, nemlig at gøre en indsats for at alle virksomheder der pakker og sender varer, pakker med med omtanke for miljøet.

Bæredygtig Læring 

Bæredygtig Læring har til formål at støtte og fremme udvikling i samfundet, som går henimod bæredygtighed, klimavenlighed, økologi samt FN’s bæredygtighedsmål gennem forskellige aktiviteter. Foreningen arbejder med undervisning og formidling, holder oplæg og rundvisning i Himmerlandsbyen, arbejder med at skabe netværk med bæredygtige virksomheder og står for skolehaver og flygtningehaver i Himmerlandsbyen.