Prøv en weekenden i naturen

Prøv en weekenden i naturen

maj 10, 2018 Slået fra Af Redaktionen

Mennesket for et par tusinde år siden blev ikke overvægtige – de skulle overleve hver eneste dag. Og det kan vi i dag også have godt af at prøve.

Jeg taler her om muligheden for at tage på tur ud i naturen med intet andet end en stor rygsæk indeholdende et telt, liggeunderlag, en sovepose og lidt mad.

En sådan weekend – lyder det udfordrende?

Det kan jeg love dig for, at det er.

Tilbage til rødderne

Vi mennesker har godt af at blive udfordret en gang imellem. Det er her, vi lærer noget. Og en tur ud i naturen kan være rigtigt udfordrende.

Samtidigt er det en brilliant måde at komme lidt i form på. Hvis du går hele dagen og lever af det, du finder hvor du er og dine medbragte bønner, linser og så videre, tør jeg godt love, du ser anderledes ud efter en hel weekend.

Det bedste er, at det nærmest ikke behøver at koste dig noget.

Du kan købe en rygsæk – jeg vil anbefale en på 60 liter eller mere til en større tur – og pakke:

  1. Liggeunderlag
  2. Sovepose
  3. Lille telt
  4. Bønner, linser og alm. campingudstyr til at lave mad
  5. Mobiltelefon og solcelleoplader + reservemobiltelefon

Og så er du kørende. Det koster ikke mange penge første gang og er praktisk taget gratis, når du har købt dit løbende udstyr. Eneste du skal bruge til en anden gang er nogle nye bønner.

Skoven eller Bornholm

Du behøver ikke engang at tage ud af landet. Overalt i landet er der flotte skove, der er en overnatning værd, og hvis det skal være rigtigt godt kan især det flotte landskab på Bornholm anbefales.

Tag en sådan tur en gang imellem og kom ud, hvor du ikke kan bunde.

Hvis vi får det for mageligt, sker der heller intet i vores liv. Vi udvikler os ikke. Og i vores moderne liv er det meget nemt at blive ualmindeligt magelig – og alt, der hører til her.

Kom ud og oplev verden i stedet – du bliver glad af det!