14 super gode Ideer til dates

14 super gode Ideer til dates

september 24, 2018 Slået fra Af Redaktionen

Find den rigtige dating model som passer lige til din date og dig.

Skal du planlægge en date for din kæreste eller en helt ny flirt, så kan være virkelig svært at finde på en god ide som giver pote – især hvis man ikke kender den anden part så godt. Så her kommer lidt inspiration til hyggelige, sjove og spændende dates:

Den klassiske med middag og biograf

Det er måske ikke optimalt at sidde i biografen, hvor man ikke kan tale sammen, hvis det er første date. Har man set hinanden i noget tid – eller har man været kærester i flere år – så er det altså rigtig hyggeligt med en god gammeldags romantisk date med middag og bio.

En tur i naturen med kaffe to go

Oplagt scenarie til første date.

Især hvis man er typen der godt kan blive en smule nervøs ved pinlig tavshed – den kommer nemlig sjældent (til at være pinlig), hvis man er ude at gå i skønne omgivelser, hvor der hele tiden er noget nyt at kigge på. Det er også en hyggelig date for dem der har været sammen længe. Det er ofte på gåture i frisk luft, hvor telefonen er skiftet ud med en god kop kaffe eller te to go, at man får snakket om alle de tanker og drømme man har.
Ps. Et godt trick, er at tage nogle gode, måske hjemmelavede sandwich med ;o) – hvis ikke du har det fornødne talent, så kan Taste-it anbefales

Privat trylleshow

Kender man lidt til sin date og ved at han/hun kan lide magi, sjove oplevelser og lign., så kan et trylleshow måske tage fusen på ham/hende og give jer den helt helt perfekte date.  Man kan tage selvfølgelig tage et almindeligt offentligt trylleshow, men hvis man virkelig vil lave den perfekte date burde man hyre en tryllekunstner der kom hjem til en og gav et sjov. Det ville selvfølgelig være optimalt at kombinere med de andre idéer på denne liste, sådan at man f.eks. starter dagen med en tur i tivoli, så spiser lækker mad også slutter derhjemme med et privat trylleshow. Se mere om booking af tryllekunstner på https://tryllekunstner-booking.dk.

En kulturel oplevelse

Er man interesseret i kunst er det en god ide at tage på date på et interessant museum, som eksempelvis Louisiana, SMK eller Arken. Det kan også være at der kører en særlig fotoudstilling eller at der er et streetart event netop den weekend? Vil man på et af de lidt mindre tunge og lidt mere historisk inspirerede museer kan man tage på Vikingeskibsmuseet eller Nationalmusset, hvor man kan få et sjovt indblik i det danske folks udvikling.

Tilbage til barndommen

Man kan også vælge et af de lidt sjovere som Experimentarium, Planetarium eller Mr. Ripleys Believe It or Not! og blive taget tilbage til barndommens glæder ved steder som dem.

Tivoli

Tivoli er et godt sted at tage på date for alle – dem der lige har mødt hinanden og dem der har været gift i 20 år. Der er noget ved atmosfæren i Tivoli der gør, at man virkelig kan mærke glæden og kærligheden – og så er det også et sted hvor man kan finde sit indre barn frem, lege og have det sjovt. Når mørket falder på er de smukke lys, som Tivoli altid gør så meget ud af, super romantiske og kan virkelig sætte de perfekte rammer om en hyggelig stund på en bænk.

The wild side

Skal du på date med en der elsker action kan det være en god ide at planlægge en date, der handler om mere end kærlighed og romantik. Man kan tage ud at klatre eller wakeboarde. Er man en rigtig adrenalinjunkie kan man tage ud og springe bungee jump – men her bør man måske lige tjekke op på om den anden part er lige så interesseret i den slags som en selv. Man kan også skrue lidt ned for vildskaben og tage i svømmehallen og springe fra vipper.

Stand up

En perfekt date for dem der gerne vil have et godt grin sammen. Man kan eventuelt tage ud og spise en god middag sammen inden eller ud og drikke drinks efterfølgende – eller begge dele!

Zoo

En date i Zoo er især hyggelig om sommeren eller i foråret hvor man kan kigge på alle de søde dyreunger. Samtidig for man mulighed for at præsenterer familien ;o)

Den der elsker krimier 

Vil elske en tur i et mystery escape room, hvor man skal løse en gåde for at komme ud. Det er virkelig sjovt og er desuden også en god ide til polterabender, venneudflugter og lignende. Denne dating form er god for dem der gerne vil finde en partner som kan bruge hovedet.

Pizza og playstation

Har i været sammen i mange år og er det sjældent han får lov at stene helt ud foran sin playstation – så kan du planlægge en aften hjemme hvor i bestiller hans yndlingspizza og spiller playstation sammen hele aftenen – det vil han med stor sandsynlighed elske.

Spa

Og er du en ham, der skal planlægge en god date for en hende – så inviter hende på date i spa, hvor hun kan blive forkælet med en god massage og et glas bobler sammen med dig.

Drive-in bio

Ind i bilen. Dynerne med. Slik, popcorn og sodavand med sugerør – det er lidt ligesom at være med i en gammel amerikansk film!

En helt almindelig dag

Ofte behøver man faktisk ikke at planlægge alt muligt vildt for at få en rigtig god og romantisk date. Man kan også lave en god middag sammen derhjemme mens man drikker et glas rødvin. Eller spille et spil Trivial eller Scrabble – det handler jo bare om at lave noget hyggeligt sammen.