Gode tips til at holde dig sund i vinterperioden

Gode tips til at holde dig sund i vinterperioden

september 24, 2018 Slået fra Af Redaktionen

Den kolde vinter nærmer sig og med den kommer alle de gode undskyldninger for, hvorfor man ikke skal træne lige i dag. I stedet bør du følge vores gode tips, og se hvordan du kan holde dig sund og lækker over vinteren.

Spis rigtigt

Sammen med vinteren kommer julen og fed mad i lange baner. Men i stedet for at falde i hver eneste gang, bør du variere din kost så der både er plads til den rigtige julemad, men også nogle sundere valg. Heriblandt kan det være en god ide at spise meget grønt. Et par salater om ugen sørger for, at din kost ikke udelukkende består af tunge madvare.

En metode jeg bruger for at blive inspireret til at spise sundt OG LÆKKERT er at følge nogle af de bloggere, som er flinke til at dele deres lækre og sunde opskrifter. Lige for tiden er jeg meget glad for denne blog, hvor jeg – hvert uge nærmest – afprøver nogle af opskrifterne, og kan roligt sige at jeg altid bliver positivt overrasket, så stor anbefaling herfra.

Køb varmt tøj og rigtigt udstyr

Ingen har lyst til at gå ud i det kolde vejr – det giver sig selv. Derfor er det vigtigt, at du køber kvalitetstøj, der kan holde dig varm, mens du er ude og løbe, gå eller cykel eksempelvis. Når man er godt pakket ind, så er man lidt mere klar til at give den gas udenfor. Så skynd dig ud og køb noget lækkert sportstøj, der kan hjælpe dig med at holde varmen. Det samme er gældende for udstyr, hvad end det er sko, cykellygter, vinter-støvler eller noget helt andet. Udstyret er ofte det der liige kan give det sidste motivation/go til at man kommer ud af døren. Vil du inspireres til nyt udstyr finder du rigtig mange gode test, sammenligninger, guides og artikler på siden her.

Find en træningspartner

Når man er alene om træningen, er det så nemt at springe over. Men hvis du i stedet sørger for at få din partner eller ven med til en løbesession, er der langt større chance for, at du overholder det, da det forpligter, når en anden venter på dig. Sørg derfor for at finde en, der ligesom dig vil holde sig i form over vinteren.

Gør træningen sjovere

Hvad kan du godt lide? Lige meget om det er fodbold, håndbold eller andet spil, så kan du indbygge dette i din træning. Eksempelvis kan du begynde til indendørs fodbold eller hvis du er lidt mere teknisk interesseret, kunne gadgets til, at gøre det hele lidt sjovere måske være noget for dig. Mange vælger at købe pulsure eller andre fede ting, der gør ens løbetur mere digital.