Den bedste frisør har fokus på bæredygtighed i 2020

Den bedste frisør har fokus på bæredygtighed i 2020

december 5, 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi alle bør gøre lidt ekstra for at behandle vores klima godt. Alt for længe har vi nemlig været egoistiske i den måde, vi har behandlet det på, og det er netop derfor, at vi i dag oplever store klimaforandringer. Og på sigt vil de blot tage til i styrke, hvorfor de kan have fatale konsekvenser for vores fremtidige generationer. 

De små ændringer kan gøre en stor forskel

Derfor handler det om at foretage selv de små ændringer i hverdagen – tilsammen kan de nemlig gøre den helt store forskel. Og netop derfor er der i dag flere frisører, der er begyndt at have fokus på bæredygtighed i 2020. En af de saloner, der i dag gør lidt ekstra for at sikre bæredygtigheden, er Salon-Matin, som du kan læse meget mere om på en online side som denne; www.salon-matin.dk.

Det handler om at bruge de miljørigtige produkter 

Når det kommer til de mange frisører, så er der nemlig flere initiativer, der kan tages i brug. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med de produkter, som der bruges. De bør nemlig være godkendte, således de ikke kan skade for eksempel drikkevandet, og derfor skal de selvfølgelig bestå af naturlige produkter, der heller ikke har kostet meget energi at udvinde.

Vælg elapparater med en høj energimærkning

Derudover handler det om de el-produkter, der bruges hos de forskellige saloner. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med fladjern, føntørrer, udsugning og så videre. Her er det nemlig også ofte muligt at gøre sig en grøn ændring. Det kan man for eksempel gøre ved at anvende de produkter, som har en høj energimærkning, i og med at de så har et lavere energiforbrug.

Brug de forskellige ting i længere tid 

Sidst men ikke mindst handler det om at genbruge. Og derfor bør frisører selvfølgelig ikke gå på kompromis med de værktøjer, som de bruger, men der er heller ingen grund til at skifte ud i for eksempel elapparater hele tiden. Det er nemlig muligt at bruge dem i meget længere tid, end de fleste er klar over.