Indret dit køkken med marokkanske fliser

Indret dit køkken med marokkanske fliser

marts 7, 2019 Slået fra Af Redaktionen

Der findes mange måder, hvorpå man kan indrette sit køkken i dag. Men langt de fleste vælger ofte de simple, hvide eller grå fliser i køkkenet eller på badeværelset. Og dette kan også være fornuftigt, da de jo går godt sammen med det meste.

Du kan dog også, hvis du gerne vil pifte det hele lidt op, vælge de unikke og håndlavede marokkanske fliser, som du kan få nemt og hurtigt flere steder.

Det er ganske moderne at indrette sit køkken med de håndlavede fliser fra Marokko, der bringer noget lys og energi ind i det måske lidt grå køkken eller badeværelse. Herunder kan du læse meget mere om de mange fordele, der er ved at indrette hjemmet med marokkanske fliser.

Marokkanske fliser fås i mange forskellige former

Du tænker måske, at de marokkanske fliser ligner hinanden alle sammen, men sådan er det faktisk ikke. De er pyntet med forskellige mønstre, der giver hjemme et moderne og lidt orientalsk udseende. Du ser ofte marokkanske fliser, hvis du er i en hotellobby i det sydlige Europa, eller hvis du er på et museum.

De har altså en stil og et moderne udtryk, som man altså ikke finder i det typiske danske hjem. Derfor kan du også med de moderne marokkanske fliser skille dig ud fra mængden og vise dem frem til dine gæster med stolthed.

De fås både i varme, kolde og lidt mere neutrale farver, så der er rigeligt at vælge i mellem. Derudover er de også ganske nemme at lægge selv, hvis man ikke vil have en professionel til det.

Du kan lægge fliserne på selv

Hvis du er i en situation, hvor du ikke føler for at få hjælp af en professionel, så kan du også lægge fliserne selv. Der findes forskellige guides på nettet til, hvordan du kan lægge de moderne fliser selv. Og så er det faktisk ikke engang svært – tværtimod. På de forskellige guides bliver du vejledt i, hvilken type af fliser der egner sig bedst til hvad. Og det er her, du også kan findes en guide til, hvordan du bedst kan lægge de marokkanske fliser.

Er du dog ikke erfaren, kan det dog altid anbefales af få hjælp af et professionelt murefirma, da kan lægge fliserne fra dig. Du kan i øvrigt finde en masse af de marokkanske fliser på Marokk, der har et ganske bredt udvalg.