Træbjælker er godt for miljøet

Træbjælker er godt for miljøet

januar 10, 2021 Slået fra Af Redaktionen

Er du en af de mange personer, som er hoppet med på klimavognen, og som er interesseret i at tage så bæredygtige valg i hverdagen som overhovedet muligt? Hvis det er noget, du kan nikke genkendende til, er du sikkert også klar over, at der er mange forskellige steder, at man kan gøre noget. Et af de områder er blandt andet valg af materiale, når du eksempelvis skal have lagt en ny terrasse.

Til et sådant projekt er det nemlig en rigtig god ide at vælge træbjælker, da det er et naturligt materiale, som ikke tager lige så hårdt på klimaet, som heller ikke udleder meget CO2. Desuden kan du med en beregning af træbjælker være sikker på, at du få præcis den mængde, du har brug for, så der ikke er noget, der går til spilde. Se mere lige her!

Naturlige materialer

Hvis man gerne vil tage nogle mere miljørigtige valg i hverdagen, handler det selvfølgelig om at tænke i bæredygtige og naturlige materialer, som ikke skader planeten for meget. Her kan man eksempelvis gå til et materiale som træ, da det ikke bliver meget mere naturligt end det.

Calceku ApS kan du se mere om, hvordan du får lavet statiske beregninger af træbjælker, så du kan få lavet din terrasse så korrekt som muligt – og naturligvis bæredygtigt

Lav beregning af træbjælker og spare på materialet

Hvis du får et hold eksperter til at hjælpe dig med at beregne mængden af træ, du skal bruge til dit projekt, vil du desuden komme til at bruge en mindre mængde træ, end hvis du klarede målene lidt på gefühl.

Ved at få lavet statiske beregninger træbjælke, som måske også skal bruges i en plantegning over dine terrasse, vil du altså få nogle meget nøjagtige mål og dermed også en fornemmelse af præcis hvor meget træ, du skal bruge til det projekt, du er ved at kaste dig ud i – og det er altså meget godt, når man gerne vil tænke lidt på klimaet.