Tal grønt med din nabo

Tal grønt med din nabo

juni 9, 2022 Slået fra Af Redaktionen

Det er nødvendigt at tale sammen ind imellem. Det kan man gøre over hækken, men man kan også gøre det via en brevkorrespondance eller ved at ringe sammen, gribe knoglen og tale sammen i telefon. Alternativt kan man sende beskeder eller lave videoopkald på forskellige platforme. Meget af dette kan foregå via telefonen i dag.

Telefonen er ikke nogen ny opdagelse. Den blev efter sigende opfundet af opfinderen Graham Bell, men senere har man opdage, at telefonen rent faktisk blev opfundet af Antonio Meucci. Det er en virkelig nyttig opfindelse, og mange snakkeglade mennesker er virkelig glade for, at denne opfindelse er blevet til noget og har udviklet sig så meget som den har. I dag er den nærmest uundværlig for mange.

GreenSpeak er et grønt teleselskab, der donerer en stor del til grønne formål. De har gennemgået en transparens analyse, hvor man kan se teleselskabets forbrug og samarbejdspartnere. Analysen er med til at forebygge greenwashing hos danske firmaer, og det er meget positivt at Greenspeak deltager heri og er med til at gå i front mod et mere bæredygtigt samfund. Man kan læse meget mere om transparens analyserne herinde.

Telefonisk kontakt

Går man og er lidt ensom derhjemme kan man gribe knoglen og ringe til en ven. I dag kan man også chatte. Her er det rart at vide, at man støtter et godt formål, i og med at GreenSpeak donerer en del penge til grønne formål. Der ligger en stor del idealisme bag dette teleselskabs foretagende.

Den grønne omstilling

Tiden løber, og den løber også delvist fra os. Vi bliver ikke unge igen. Derfor må vi gå hen mod den grønne omstilling og fortsætte denne bevægelse samtidig med at vi opfordrer andre til at tage samme vej. Vi skal etablere et fællesskab og en naturlighed omkring det at reducere CO2 og at have det som en daglig målsætning.

Hvordan etablerer du den gode telefonsamtale?

  • Tag initiativ.
  • Vis interesse.
  • Vær struktureret, hvis det kræves.
  • Tal som et menneske og ikke robotisk som en robot. Det er meget vigtigt at du etablerer dig som en levende del af samtalen og understøtter det menneskelige i din del af samtalen.
  • Husk på at lytte opmærksomt og på at der skal være turtagning.
  • Tal i et godt lydleje og hverken for højt eller for lavt. Prøv at føl efter om du bliver hørt, og ellers kan du tale enten lidt højere eller lidt lavere. Hvis du taler for højt kan folk nemlig godt finde på at zone ud.
  • Tal om vejret. Det interesserer nemlig alle. Der findes stort set ikke den person, slet ikke i Danmark, som ikke er glad for at tale lidt om vejret ind i mellem. Det er noget alle kan relatere sig til, og alle har en eller anden form for viden om hvad vejr det egentlig er.