Find mere inspiration hos din elektriker

Find mere inspiration hos din elektriker

maj 19, 2022 Slået fra Af Redaktionen

Skal du have lavet el-arbejde er det vigtigt, at vælge en samarbejdspartner, der har respekt for faget, og hvor kvalitet i arbejdet bliver prioriteret. Vælger du JDB El-Teknik er du sikker på kvalitet i alle facetter.

JDB El-Teknik er en god mulighed

Når du skal vælge en leverandør til dit EL-arbejde er det oplagt at vælge virksomheden JDB EL-Teknik, som holder til på Frederiksberg og Rødovre, opererer i det meste af hovedstadsområdet. Hos JDB EL-Teknik udfører de alle former for EL-service og elektrikerarbejde. Ingen opgave er for lille og ingen opgave er for stor. Du kan få rådgivning, og du får altid kvalitet og arbejde udført med respekt for elektrikerfaget og med blandt andet fokus på en arbejdsplads, hvor hver medarbejder opnår en arbejdsglæde. Kort og godt får du godt og veludført håndværk til den rigtige pris hos JDB El-Teknik. Og den aftalte pris overholdes altid. Der kommer ingen overraskelser.

Den grønne kontakt

Via JDB El-teknik kan du blandt andet få installeret det der kendes som Den grønne kontakt. En installation, der gør din bolig endnu grønnere, og i øvrigt reducerer dine el-udgifter markant. Der er en række muligheder med Den grønne kontakt. Find mere inspiration hos din elektriker. Det går primært ud på at få styr på og reduceret standby forbruget. Dette kan nedsættes med op til 65 procent, hvis du får en såkaldt slut-alt funktion. Normalt udgør standby forbruget 10-15 procent af elforbruget i en bolig. Så du kan spare penge og mindske belastningen af miljøet med Den grønne kontakt, der er en knap, hvor du kan slukke for alt el i boligen via en kontakt ved hoveddøren. Det gør nemlig ikke noget, at din maskiner ikke står standby når du ikke er hjemme.

Skal I have nye dørtelefoner

Dørtelefoner er et område, der har udviklet sig ekstremt meget de seneste år. Der er sket en klar opgradering af hvad dørtelefoner kan. Hos JDB El-teknik kan du både installerer nye og gamle dørtelefonen i hele Københavnsområdet, og de kan servicere og reparere dem, når de trænger til det.

Intelligente bygningsinstallationer

En ting er er oppe i tiden er at få lavet intelligente bygningsinstallationer. Altså installationer der gør det muligt at kommunikere og styre forskellige anlæg og funktioner i din bygning. Det har de enorm viden om hos JDB El-teknik Det giver blandt andet store drift besparelse og en langt bedre komfort at kunne styre bygningens varme og køl, lys i bygningen samt ting som sikringsanlæg og ventilation. Der findes en række forskellige løsninger til at have intelligent bygningsinstallationer. Det kan du også få rådgivning om hos JDB El-teknik og dermed kunne vælge den rette løsning til lige præcist dit behov.