En gaspejs er det grønne valg

En gaspejs er det grønne valg

maj 12, 2020 Slået fra Af Redaktionen

Står du og magler en god varmekilde til hjemmet, men er i tvivl om hvilken en der er mest miljøvenlig, så er denne artikel for dig. Måske skal du have udskiftet din gamle brændeovn eller dit oliefyr, og står overfor et hav af beslutninger. At vælge den rigtige varmekilde kan være en investering i fremtiden, en fremtid hvor miljøet bliver sat mere og mere i fokus.

Derfor er det en rigtig god idé at gå med det miljørigtige valg, da flere andre former for varmekilder helt bliver udfaset i fremtiden.

En gaspejs er stilren og miljøvenlig

Vælger du at få en gaspejs, så er du sikker på at dine gæster vil vende hovederne næste gang de kommer på besøg. Du kan også forvente at de vil snakke om deres besøg når de kommer hjem igen. En gaspejs er nemlig et stilsikkert og moderne valg, det er den absolut smarteste måde at få varme i huset samtidig med at det er smukt for øjenene.

Herudover så er en gaspejs det miljørigtige valg, det er en 100 % Co2-neutral løsning, og du kan derfor få varme i hele huset og have god samvittighed samtidig. En gaspejs har ingen skorsten, der vil altså ikke flyve miljøskadelige partikler ud i atmosfæren, som ved en almindelig pejs eller brændeovn. Det hele kører gennem gas installationen, som en gasmand sætter op.

En gaspejs kan sættes ind i nærmest alle rum i huset, så kan du selv vælge om det skal være i køkkenet, i stuen eller sågar i badeværelset – kun fantasien sætter grænser. Herudover så varmer en gaspejs også, du styrer det hele fra en fjernbetjening, herfra kan du så selv skrue op og ned for varme, for flammen og lyden af træ der knitre.

Søger du en gaspejs, så kan du se PhilipPejses udvalg af gaspejse her