Sådan skaffer du flere midler til din grønne organisation

Sådan skaffer du flere midler til din grønne organisation

april 6, 2022 Slået fra Af Redaktionen

Selvom langt de fleste danskere i dag er enige i, at den grønne dagsorden er vigtig, og at der bør kæmpes for en mere bæredygtig fremtid, følger pengene desværre ikke altid med. Hvis du er medlem af en grøn forening, ved du sikkert, hvor svært det kan være at skaffe nok midler til at få det hele til at løbe rundt.

Heldigvis findes der flere forskellige måder, du nemt og hurtigt kan tjene flere penge til din grønne organisation. Du kan eksempelvis samle en gruppe engagerede venner og bekendte, som har lyst til at sælge nogle bestemte produkter, hvor en stor procentdel af overskuddet ryger direkte ned i jeres fælles kasse. Læs her, hvordan du nemt kommer i gang i dag.

Arbejd sammen og tjen mere

Der er ingen tvivl om, at flere hænder er bedre end en. I jeres organisation behøver I ikke nødvendigvis at overlade indtjeningsopgaven til én person; hvis I arbejder sammen, kan I hurtigere og nemmere få et overskud i kassen. Disse penge kan derefter bruges på jeres aktiviteter, så indsatsen tjener et større formål end bare et overskud i organisationen.

Du skal bare overbevise medlemmerne – og muligvis også dine venner, familie og bekendte – om at en lille indsats fra hver enkelt person kan gøre en stor forskel. Når bare 20 personer hver især sælger 10 varer i løbet af en kort periode, kan I sammen skabe et overskud på 10.000 kroner, hvis I med en fordelagtig aftale med en samarbejdspartner får hele 25% af overskuddet.

Sælg varer gennem en anerkendt partner

Når du har samlet et lille hold af engagerede personer, er I klar til at tjene penge. I dag findes der heldigvis flere forskellige professionelle aktører, der skærer alt det bøvlede bureaukrati fra, så I kan fokusere på at tjene penge til jeres grønne forening.

Tjen penge til din forening ved at vælge en samarbejdspartner, der specialiserer sig i at gøre det så nemt og ligetil for jer. I kan for eksempel takke ja til et samarbejde, hvor I sælger bestemte produkter, hvoraf I får en stor del af overskuddet. Det kan være tekstiler og tøj, som I sælger til 200 kr. stykket, hvorefter en fjerdedel af pengene ryger direkte ned i jeres organisations kasse, så I kan skabe en grønne fremtid af overskuddet.